Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΟΚΠΑΠΑ – Συνάντηση με μέλη της παράταξης «Ιωάννινα 2023»

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πάνου και το μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών», Δημήτρης Σκούρτης υποδέχτηκαν στα γραφεία του οργανισμού την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από τα μέλη της παράταξής της και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠΑ Μαρία Μαρινίδου – Βενέτη και Βασίλειο Κοσμά, καθώς και τους Σπύρο Γκίζα και τον Κωνσταντίνο Τσάγκα.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για τις δομές και τις δράσεις του ΟΚΠΑΠΑ καθώς και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος όσον αφορά την κοινωνική  πολιτική (προσχολική αγωγή – κοινωνικές υπηρεσίες).

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία συμφωνήθηκαν ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ κάτω από τις απίστευτες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας και των πρόσφατων οικονομικών επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται περισσότερο έκδηλη  η υποστήριξη  των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η αναγκαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και γενικότερα της κοινωνικής συνοχής.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ επισήμανε ότι τα κοινωνικά προβλήματα αυξάνονται και οι ευάλωτες ομάδες του δήμου μας διευρύνονται και επομένως κρίνεται απαραίτητη η αυξημένη χρηματοδότηση από το Δήμο και το Κεντρικό Κράτος και η πολιτική συναίνεση.

Από την μεριά της η Τατιάνα Καλογιάννη αναφέρθηκε, στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μέχρι τώρα με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΠΑΠΑ, καθώς και ότι θα είναι αρωγός σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια με μοναδικό κριτήριο την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ