Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

ΟΝΝΕΔ – Σε Γιάννενα και Άρτα ο Π. Μαρινάκης

Με σταθμό τα Ιωάννινα συνεχίστηκε χθες η διήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην Ήπειρο, με στόχο τη συνεχή επαφή με τις οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στη χώρα, η ΟΝΝΕΔ με τον πρόεδρό της Π. Μαρινάκη, ξεκίνησε μία σειρά περιοδειών, συναντήσεων και επισκέψεων σε όλη τη χώρα και στα Γιάννενα έπλεξε το εγκώμιο του έργου των υγειονομικών.

Αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο συναντήθηκε με τον διοικητή Νίκο Κατσακιώρη, μέλη της διοίκησης και του Συλλόγου Εργαζόμενων και σε δηλώσεις του μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του ελληνικού λαού προς το προσωπικό, για τον τεράστιο αγώνα που συνεχίζει να δίνει απέναντι στην πανδημία.

«Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για τη μεγαλύτερη νίκη της χώρας. Στο ΠΓΝΙ, το ποσοστό των πλήρως εμβολιασθέντων ξεπερνά το 80% και αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το ΠΓΝΙ είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της ελληνικής περιφέρειας και εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της χώρας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθειά των υγειονομικών και να προβάλλουμε ό,τι γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΝΕΔ ερωτηθείς σχετικά για την προσπάθεια της κυβέρνησης, να ανακόψει την πορεία του brain drain, της φυγής των νέων στο εξωτερικό, αναφέρθηκε στις πολιτικές παρεμβάσεις και αποφάσεις της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, τονίζοντας, ότι οι νέοι της χώρας και η βοήθεια προς αυτούς, παραμένουν ως η απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και του Κυρ. Μητσοτάκη.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε την Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς όπου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Μιχαήλ Αλεξίου, ο υποδιευθυντής Βασίλης Μποζιάρης, υπεύθυνος για την οργάνωση και την λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας και ο πάτερ Δημήτριος, σπουδαστής της Ακαδημίας.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στα Ιωάννινα, ο Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη της Οργάνωσης είχαν μια συνάντηση με τον πρ. υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλογιάννη.

Την δεύτερη ημέρα της παρουσίας της ΟΝΝΕΔ στα Ιωάννινα, ο πρόεδρος και τα στελέχη επισκέφθηκαν το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «Βίκος», μιας επιχείρησης – πρότυπο, στην οποία ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο παραγωγής Γιώργο Θώμο και το διευθυντή των εργοστασίων Μιχάλη Παπασταύρου.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης ήταν το εργοστάσιο «Νιτσιάκος» όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Κώστα Νιτσιάκο και την διευθύντρια παραγωγής Ελένη Παπαδοπούλου.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρα μας όταν βλέπουμε σε κάθε γωνιά τις επιχειρήσεις και ανθρώπους που εξελίσσονται καθημερινά και δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου τους. Ο συνδυασμός τέτοιων πρότυπων εταιρειών, με δυναμική και συνεχή εξέλιξη, η μέριμνα της Κυβέρνησης για την επιβράβευση καλών εταιρικών πρακτικών αλλά και η προτεραιότητα που έχει δώσει στους νέους ανθρώπους είναι η συνταγή της επιτυχίας για την οικοδόμηση μιας νέας εποχής στη χώρα μας», ανέφερε σε δήλωσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ