Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Διανομή προϊόντων μέσω ΤΕΒΑ, στους Δήμους

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» γνωστοποιεί στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ των Δήμων  Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Η διανομή θα γίνει ως εξής:

Πράμαντα Δήμου Βορείων Τζουμέρκων – 15 Μαρτίου

Καλέντζι Δήμου Βορείων Τζουμέρκων – 15 Μαρτίου

Αγία Κυριακή Δήμου Δωδώνης – 16 Μαρτίου

Δερβίζιανα Δήμου Δωδώνης – 16 Μαρτίου

Δήμος Ζαγορίου – 11 Μαρτίου

Δήμος Κόνιτσας – 10 Μαρτίου

Δήμος Μετσόβου – 11 Μαρτίου

Δήμος Πωγωνίου – 10 Μαρτίου

Δήμος Ζίτσας – 17 Μαρτίου

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: Σκόνη για πλύσιμο ρούχων Συσκ. 55 μεζούρες, Υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 1lt, Υγρό απορρυπαντικό πιάτων 1lt, Σαμπουάν 1lt, Αφρόλουτρο 1lt, Υγρό κρεμοσάπουνο με κάνουλα 1lt, Χαρτί υγείας 2φυλλο-συσκ. 8ρολλά.

Σε οικογένειες μέχρι 4 μέλη θα διανεμηθούν από 2 τεμάχια Σκόνη για πλύσιμο ρούχων Συσκ. 55 μεζούρες.

Σε οικογένειες από 5 μέλη και άνω θα διανεμηθούν 3 τεμάχια Σκόνη για πλύσιμο ρούχων Συσκ. 55 μεζούρες.

Σε οικογένειες μέχρι 2 μέλη θα διανεμηθούν από 1 τεμάχιο από τα υπόλοιπα είδη ΒΥΣ.

Σε οικογένειες από 3 έως 4  μέλη θα διανεμηθούν από 5 τεμάχια  από τα υπόλοιπα είδη ΒΥΣ.

Σε οικογένειες από 5 μέλη και άνω θα διανεμηθούν 7 τεμάχια από τα υπόλοιπα είδη ΒΥΣ.

«Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, δύναται να παραλαμβάνονται αυτά από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ωφελούμενου. Για την διευκόλυνση της διαδικασίας,  παρακαλούμε όλοι να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν και να διαθέτουν τουλάχιστον τροχήλατο καροτσάκι. Για την αποφυγή εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού παρακαλούμε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελουμένων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, χρήση γαντιών, αποφυγή συνωστισμού, κ.λ.π.). Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων με δικό τους στυλό», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ