Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ-Συνεχίζεται η απομάκρυνση πλατάνων

Συνέχεια με την κοπή και απομάκρυνση δύο ακόμη πλατάνων από το κεντρικότερο τουριστικό σημείο της παραλίμνιας οδού, έδωσε η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών

Συνέχεια με την κοπή και απομάκρυνση δύο ακόμη πλατάνων από το κεντρικότερο τουριστικό σημείο της παραλίμνιας οδού, μπροστά από τις καφετέριες στον Μώλο, έδωσε η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών, υλοποιώντας τη σχετική εισήγηση του Δασαρχείου για την απομάκρυνση των δένδρων που έχουν νοσήσει από το μεταχρωματικό έλκος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ioannina TV, η εικόνα της παραλίμνιας οδού των Ιωαννίνων έχει ήδη αλλάξει και αυτό αναμένεται να γίνει ακόμη περισσότερο αντιληπτό στο άμεσο μέλλον, όταν θα απομακρυνθούν και άλλα άρρωστα πλατάνια, με την ελπίδα, το κακό να μην έχει ήδη περάσει και στα διπλανά δένδρα αλλά να σταματήσει εδώ.

Υπενθυμίζεται, ότι στην τελευταία του έκθεση το Δασαρχείο Ιωαννίνων αναφέρει, ότι θα πρέπει να κοπούν 25 ακόμη πλατάνια από το παραλίμνιο, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ήδη κοπεί μετά τη θέση «12», ενώ υπάρχουν και μερικά ακόμη στην πλ. Μαβίλη, που θα απομακρυνθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ