Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Ορίστηκαν οι νέοι Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες

Στον ορισμό των νέων Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Ηπείρου και στην ανάθεση άσκησης αρμοδιοτήτων, προχώρησε με απόφασή του, ο Περιφερειάρχης, Αλ. Καχριμάνης.
Η απόφαση αν και πάρθηκε την 1η Μαρτίου, δημοσιεύθηκε χθες στη Διάυγεια. Σύμφωνα με αυτή ορίζονται ως Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα έχουν και τις εξής αρμοδιότητες:
Στην αντιπεριφερειάρχη Δηλαβέρη Ρεγγίνα την άσκηση των αρμοδιοτήτων περί Διευθέτησης Ειδικών Θεμάτων (Ιχθυοκαλλιέργειες, ΒΙΟΠΑ Ηπείρου, ΟΧΕ Σουλίου).
Στον αντιπεριφερειάρχη Φώτη Φώτιο την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε Ενεργειακά Θέματα.
Στον αντιπεριφερειάρχη Γαϊτανίδη Πρόδρομο την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε Θέματα Εγκαταστάσεων Πρωτογενούς Τομέα.
Στον αντιπεριφερειάρχη Γκαρτζονίκα Ηλία την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε Θέματα Ειδικών Μορφών Τουρισμού.
Στην αντιπεριφερειάρχη Μητροκώστα Παναγιώτα την άσκηση των αρμοδιοτήτων σε Θέματα που άπτονται της συνεργασίας με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Η θητεία των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών λήγει την 31η Δεκεμβρίου και, όπως σημειώνεται στην απόφαση, κατά τη διάρκεια της θητείας τους οι αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ