Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης στα Μάρμαρα

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε μία μεγάλη περιοχή της ΤΚ Μαρμάρων, που όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, παρότι το έχουν επισημάνει πολλές φορές στις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν στις 11 Μαΐου μετά την πρώτη τους αναφορά ακολούθησε επίσκεψη συνεργείου της ΔΕΥΑΙ, όπου διαπιστώθηκε όπως αναφέρουν, ότι από την γραμμή υδροδότησης της περιοχής καλύπτονται οι ανάγκες για πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

«Προφορικά ειπώθηκε ότι το θέμα θα επιλυθεί. Έχουν περάσει περισσότερο από ένα μήνα, βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με μέρες καύσωνα, και οι ποσότητες νερού στα σπίτια μας είναι τέτοιες που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις βασικές ανάγκες μας.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε :

1. Τι λύση πρόκειται να δώσετε στο πρόβλημα και πότε;

2. Επιπρόσθετα, πως και με τίνος την ευθύνη υδροδοτούνται οι πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από το δίκτυο ύδρευσης οικισμού; Πως σκοπεύετε να επιλύσετε το ζήτημα αυτό;

3. Τι ακριβώς συμβαίνει με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης των Μαρμάρων η οποία έχει παραδοθεί από τον εργολάβο και δεν έχει μπει ακόμη σε λειτουργία;

4. Γιατί το δίκτυο ύδρευσης έχει συνεχείς διαρροές καθώς επανειλημμένα κάτοικοι ενημερώνουν τη ΔΕΥΑΙ σχετικά; Πως πρόκειται να το λύσετε;», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι κάτοικοι που υπογράφουν την επιστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ