Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΟΚΠΑΠΑ – Εορταστικά πακέτα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Εορταστικά πακέτα προς τους δικαιούχους, παραδόθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Δημήτρης Πάνου, στόχος είναι να ενισχυθούν οι δικαιούχοι που έχουν ανάγκη και να λάβουν τα τρόφιμα αλλά και τα γλυκά για να περάσουν τις γιορτινές μέρες που είναι μπροστά μας.

Στόχος και αυτής της προσπάθειας που γίνεται με την συνδρομή πολλών εταιρειών είναι να βοηθηθούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης. «Τα πακέτα συγκεντρώθηκαν δια της προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης και ευχαριστούμε όλους όσους βοηθούν στην συγκέντρωση αυτών των ειδών».

Ερωτηθείς για το εάν και κατά πόσο αυξήθηκαν τα αιτήματα κατά την διάρκεια της πανδημίας, ο κ. Πάνου ξεκαθάρισε ότι «μέσα στα δυο τελευταία χρόνια με την υγειονομική κρίση, αυξήθηκαν και οι ανάγκες πολλών οικογενειών που δυσκολεύονται με την καθημερινότητα».

«Είναι πολλοί αυτοί που στηρίζονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και έχουν πραγματικά ανάγκη τα προϊόντα που τους δίνονται. Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν περισσότερα αιτήματα τα οποία και εξετάζουμε ώστε να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε με σκοπό να ξεπεραστούν οι δυσάρεστες οικονομικές καταστάσεις που επηρεάζουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι» κατέληξε ο κ. Πάνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ