Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΛΟΚΑΣ – Ειλημμένη και αμετάκλητη η απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος

Την αμετάκλητη απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, στον Δήμο Ιωαννιτών, έκανε γνωστή το βράδυ της Δευτέρας, ο Παντελής Κολόκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ioannina TV.

Ο κ. Κολόκας, μετά από ένα διάλειμμα μίας δημοτικής περιόδου, θα ηγηθεί μιας νέας παράταξης, η συγκρότηση της οποίας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων το βράδυ της Δευτέρας στη συνέντευξη που παραχώρησε και ταυτόχρονα ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με την πολιτική του επιλογή να ασχοληθεί με τον δήμο Ιωαννιτών και όχι με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στη συνέχεια ο κ. Κολόκας, ρωτήθηκε για το τι θα κάνει εάν δεχθεί πρόταση από το κόμμα της Ν.Δ να ενισχύσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εθνικές εκλογές και απάντησε ότι έχει λάβει τις αποφάσεις του και έχει αφιερωθεί εδώ και πολύ καιρό στη συγκρότηση μίας δυναμικής και οργανωμένης ομάδας που θα διεκδικήσει τον δήμο Ιωαννιτών.

«Με ενδιαφέρει και θα είμαι υποψήφιος στον δήμο Ιωαννιτών ως επικεφαλής μίας ομάδας πολιτών, που έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τη διοίκηση του δήμου Ιωαννιτών, με τη συμμετοχή προσώπων που θέλουν να συνδράμουν και να συνεισφέρουν με έναν διαφορετικό τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Νομίζω άλλωστε, ότι δικαιούνται κι άλλοι να ενδιαφέρονται για την πόλη τους και δεν είναι προνομιακό δικαίωμα μόνο ορισμένων. Η επιλογή μου λοιπόν είναι ο δήμος Ιωαννιτών και ασχολούμαι με αυτό. Θεωρώ, ότι στην αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχουν κομματικά στεγανά, αλλά να υπάρχει η κουλτούρα των συνεργασιών. Όταν εγώ το έκανα (σ.σ εννοεί πριν τις εκλογές του 2014) λοιδορήθηκα από πολλούς μεταξύ αυτών και από κάποιους που σήμερα κάνουν το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κολόκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ