Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – Μπήκε για τα καλά σε «τροχιά» εκλογών

Την Πέμπτη στα Ιωάννινα η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του νομού

 

Αύριο, Πέμπτη, θα γίνει στα Γιάννενα η επίσημη παρουσίαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στον νομό Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση που θα περιλαμβάνει και την κοπή πίτας, για τη Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 20:00, στο Open Bar και σε αυτή θα παρευρεθεί ο Πάρης Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Την Τρίτη, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ιωαννίνων, Βασίλης Γαρδίκος απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση και στάθηκε στα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου για το Νομό Ιωαννίνων που ανακοινώθηκαν την Κυριακή.

Όπως εξήγησε παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα το 85% των ψηφοδελτίων. Ο κ. Γαρδίκος επικεντρώθηκε στο πολιτικό πλαίσιο και το διακύβευμα των βουλευτικών εκλογών.

«Το κίνημά μας πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει τους υποψήφιούς του απαντώντας εκκωφαντικά σε όσους ασκούσαν κριτική για τις διαδικασίες μας. Τα ψηφοδέλτιά μας συνάδουν απόλυτα με τις συλλογικές μας αποφάσεις, τόσο του συνεδρίου μας, όσο και της ΚΠΕ. Η επιτροπή ψηφοδελτίων που απαρτίζεται από συντρόφισσες και συντρόφους με υψηλό κύρος και με πρόεδρο το δικό μας Γιαννιώτη – Ευάγγελο Αργύρη, έκανε εξαιρετική δουλειά κινούμενη στα πλαίσια των συλλογικών αποφάσεων του Κινήματος», είπε παρουσιάζοντας το γενικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με τον κ. Γαρδίκο η ανανέωση των προσώπων αγγίζει το 63%. «Ήταν μια ανοιχτή διαδικασία με βασικούς άξονες : τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του ικανότερου διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων» είπε καλώντας όλους να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε πως οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι Γάτσιος Κωνσταντίνος – Καθηγητής Πανεπιστημίου, Δημητρίου Δημήτριος – Βιολόγος / Ελ. Επαγγελματίας, Λιάγκου Ανθή – Αθλήτρια, Μανταλόβας Αθανάσιος – Χημικός, Μήτσιου Ευαγγελία (Βάλια) – Δικηγόρος, Μπακόλα Ντίνα – Δημ. Υπάλληλος, Τσίμαρης Ιωάννης – Ιατρός.

Ο Σωτ. Ζαρπαλάς

Τέλος, γραπτή δήλωση για τη διαδικασία και την παρουσίαση των ψηφοδελτίων, απέστειλε και το μέλος της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ, Σωτήρης Ζαρπαλάς.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει και τα εξής: «Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια καλύτερη Ελλάδα της ευημερίας, της προκοπής, της ισότητας των ευκαιριών και της αξιοπρέπειας. Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη εναλλακτική προοδευτική πρόταση απέναντι στα αδιέξοδα που παράγει το τοξικό δίπολο Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στην μάχη αυτή, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Π.Ε Ιωαννίνων στελεχωμένο από άξιους υποψηφίους, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ομόφωνη, τιμητική, απόφαση πρότασης υποψηφιότητας που μου απηύθυνε αλλά και για την κατανόηση τους στην απόφαση μου για μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Ιωαννίνων για λόγους, μη πολιτικούς. Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλες/-ους τις υποψήφιες/-ίους του Κινήματος στην Π.Ε. Ιωαννίνων, όπως και σε όλη την χώρα.

Προχωράμε όλοι μαζί αποφασισμένοι και δυνατοί με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ