Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Σήμερα σε Γιάννενα και Χρυσοβίτσα ο Πρωθυπουργός

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της Team Viewer, το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο και την Περιφέρεια Ηπείρου

Μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στα Ιωάννινα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού θα είναι ολιγόωρη, ωστόσο, οι συναντήσεις που θα έχει έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ευρύτερη περιοχή και κυρίως για έργα που προωθούνται σε αυτή. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, πριν αναχωρήσει από τα Ιωάννινα θα επισκεφθεί το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στους Αμπελόκηπους, ενώ θα συναντηθεί και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Συγκεκριμένα, στις 9:30 το πρωί ο Πρωθυπουργός, θα επισκεφθεί την Χρυσοβίτσα, όπου θα συναντηθεί με νέους, καλλιεργητές πατάτας στην περιοχή.

Στις 11:00 θα επισκεφθεί το κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει στα Ιωάννινα η γερμανική εταιρεία λογισμικού και κορυφαίος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης Team Viewer.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί στις 12.00 το μεσημέρι το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο και στις 12:30 την Περιφέρεια Ηπείρου. Η αναχώρησή του από την πρωτεύουσα της Ηπείρου έχει προγραμματιστεί για τις 2.00 το μεσημέρι.

Επιμέλεια: Βασίλης Λούπας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ