Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Η «Επιχείρηση Στρουμφίτα» στην ΕΗΜ την Παρασκευή

Η επίσημη θεατρική παράσταση «Επιχείρηση Στρουμφίτα» που παίζεται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έχει ενθουσιάσει το παγκόσμιο κοινό «ταξιδεύει» για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα.

Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει τόσο ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες. Ο μαγικός κόσμος θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές. Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία. Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

Πρωταγωνιστούν: Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάνα Καρρίκι, Λένα Καστελιώτη, Μαριλένα Λιανού, Φανή Ξενογιαννοπούλου, Γιάννης Πανταγιάς, Στεφανία Σταυρακάκη, Βίκυ Χουδαλάκη

Η επίσημη θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια – Επιχείρηση Στρουμφίτα» θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση  στα Ιωάννινα στο θέατρο της ΕΗΜ την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Tιμή προπώλησης: 10€

Εισιτήρια προπωλούνται : ticketsioannina Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Πυρσινέλα 11 Τηλ.: 26510 34911

και στο  https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/stroumfakia-epiheirisi-stroumfita

ΔΗΜΟΦΙΛΗ