Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Η Φλόγα παρουσιάζει το βιβλίο της Σοφίας Γραμμόζη – Σωπίκη

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ.Χατζής», εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Μαμά χάρισέ μου λίγο ουρανό» της συγγραφέα και εκπαιδευτικού Σοφίας Γραμμόζη – Σωπίκη.
Στο επίκεντρο του βιβλίου είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών ενώ όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου την ημέρα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Φλόγας».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και η πρόεδρος του σωματείου «Φλόγα» Ιωαννίνων Ευανθία Καρρά.Ομιλητές θα είναι ο τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης, η Παιδίατρος, επιμελήτρια Β’ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Κωνσταντίνα Καπετάνου και η συγγραφέας του βιβλίου Σοφία Γραμμόζη – Σωπίκη.Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.
Θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο με θέμα «Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να νικηθεί» από τους απόφοιτους του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων «Θεόδωρος Παπαγιάννης».
Το κείμενο είναι της φιλολόγου Ανδρομάχης Παπαευσταθίου και συμμετέχουν οι μαθητές Αριάδνη Λεοντάρη, Ροδόκλεια Λιόντου, Νικολίνα Μανίκη, Κωνσταντίνος Σιντόρης και Κωνσταντίνος Υφαντής.
Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στον ανοιχτό χώρο, σε περίπτωση βροχής, όμως θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολυχώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ