Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

ΟΚΠΑΠΑ-Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα «Φωνές και Σιωπές θηλυκοτήτων»

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ.

Ο Ξενώνας Γυναικών Θυμάτων βίας και των παιδιών τους του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών και η Εικαστική συνεύρεση Αmities – Φιλίες με αφορμή την 25 Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών διοργανώνουν από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου, και κατά τις ώρες 12.00-14.00 και 18.00-22.00 έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στο χώρο του Πνευματικού  Κέντρου του  Δήμου Ιωαννιτών με θέμα: «Φωνές και Σιωπές θηλυκοτήτων».

Η 25η Νοεμβρίου αποτελεί ημέρα – ορόσημο, καθώς τα επίπεδα της βίας κατά των γυναικών παραμένουν διεθνώς υψηλά αποτελώντας μια εκδήλωση βαθιάς έλλειψης σεβασμού προς τις γυναίκες και κατάφορης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  χωρίς κανένα διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών, μορφωτικού ή κοινωνικού  επιπέδου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη – είδη γραφικής ύλης και είδη ατομικής υγιεινής για τις γυναίκες και τα παιδιά τους που φιλοξενούνται από τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων βίας και των παιδιών τους του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ