Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ρέμος, Παπαρίζου και Μέλισσες στα Ιωάννινα

Σήμερα στην κεντρική πλατεία, με τη διοργάνωση της P&I και δωρεάν είσοδο
Ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου με special guest τις Μέλισσες, ενώνουν τις φωνές τους για να γεμίσουν την σημερινή βραδιά, με μουσική, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι, στην πλατεία Πύρρου, απέναντι από την Περιφέρεια Ηπείρου.
Την μοναδική αυτή γιορτή της μουσικής προσφέρει στην πόλη και τον κόσμο των Ιωαννίνων η P&I Hellas. Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στα Ιωάννινα, για μία μοναδική συναυλία, μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, δυνατές ερμηνείες και συναίσθημα. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.
Μαζί η Έλενα Παπαρίζου, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.
Special Guest σε αυτήν την μοναδική γιορτή μουσικής οι Μέλισσες, το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, που έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1500 live στα 13 χρόνια τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ