Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Συναυλία κλασικής μουσικής στο Φεστιβάλ Δωδώνης

Από τον Δήμο Δωδώνης σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, το Ζωγράφειο Σχολείο και το Κέντρο Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης

 

Ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό του Κέντρο σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, το Ζωγράφειο Σχολείο και το Κέντρο Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης προσκαλούν στη συναυλία κλασικής μουσικής που θα δώσει το διάσημο Βιεννέζικο κουαρτέτο εγχόρδων «Auner Quartett» στο φετινό 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φετινού «Ελληνο-Αυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Το κουαρτέτο εγχόρδων θα παρουσιάσει έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, Franz Schubert και Ludwig van Beethoven.

Η κ. Κωσταντία Γουρζή μαέστρος, συνθέτης και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Θεάτρου του Μονάχου θα είναι η καλλιτεχνική σύμβουλος της συναυλίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου. στις 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης με ελεύθερη είσοδο. Τη συναυλία θα τιμήσει με την παρουσία η κ. Martina Hermann, Αναπληρώτρια Επικεφαλής της Αποστολής της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αρωγή του Δήμου Δωδώνης με τη στήριξη των χορηγών του, καθώς και με τη χορηγία και υποστήριξη των εταιρειών:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ