Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Θα «μαυρίσουν» πολλοί δρόμοι τον Αύγουστο

Τον μήνα που απουσιάζουν οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης, τον μήνα που διανύουμε ήδη, θέλει να εκμεταλλευτεί ο δήμος Ιωαννιτών που έχει προγραμματίσει την υλοποίηση αρκετών έργων ασφαλτόστρωσης.

Ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γ. Αρλέτος μέσα στο επόμενο διάστημα έχει δρομολογήσει σειρά ασφαλτοστρώσεων πολλών δρόμων της πόλης ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες και στην λεωφόρο Γράμμου. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους άξονες της πόλης με μεγάλη κυκλοφορία που χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις.

Μιλώντας στο δελτίο του ITV, ο αντιδήμαρχος κ. Αρλέτος υποστήριξε ότι «ήδη υπάρχουν εξήντα (60) συμβάσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται μέσα στο επόμενο διάστημα». Ανάμεσα σε αυτές τις συμβάσεις, έργα ασφαλτόστρωσης σε διάφορα σημεία της πόλης ενώ την ίδια ώρα αναμένεται «πράσινο φως» για την ένταξη μεγάλων έργων όπως αυτό της κεντρικής πλατείας στο πρόγραμμα «Τρίτσης».

«Επιλέγουμε αυτό το μήνα που οι συμπολίτες μας θα απουσιάζουν και έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε τις παρεμβάσεις χωρίς να δημιουργούμε μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία. Είναι αναγκαίες αυτές οι παρεμβάσεις για την καθημερινότητα όλων. Έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα ενταχτούν πολλά από τα έργα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».

Στο τέλος του καλοκαιριού ξεκινούν τα έργα για το Open Mall

Στο τέλος του καλοκαιριού – για να μην διαταραχτεί η λειτουργία των καταστημάτων –  θα ξεκινήσουν και τα έργα για το Open Mall στο ιστορικό κέντρο της πόλης ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργασίες για το πάρκο στα Λακκώματα που ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα.

«Θέλουμε να κάνουμε τις εργασίες αυτές σε περίοδο που θα έχει την μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες και τους καταστηματάρχες. Γι’ αυτό και επιλέγουμε να ξεκινήσουμε προς το τέλος του καλοκαιριού τις εργασίες στο ιστορικό κέντρο της πόλης» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ