Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

«ΔΩΔΩΝΗ» – Απέσπασε την υψηλότερη διάκριση στα Healthy Food Awards 2023

Η «Δωδώνη», στο πλαίσιο των Healthy Food Awards 2023, απέσπασε την υψηλότερη διάκριση του θεσμού και διακρίθηκε ως «Healthy Food Brand of the Year», γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων που παράγει.

Παράλληλα, απέσπασε δύο χρυσά βραβεία για τα νέα φυτικά επιδόρπια «Δωδώνη» Plant’d και για το «Δωδώνη» Ελαφρύ. Επιπλέον, με τρία Ασημένια βραβεία βραβεύτηκαν η Φέτα «Δωδώνη» Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, το Γιαούρτι «Δωδώνη» Στραγγιστό 2% και το «Δωδώνη» με Φρούτα.

Στο πλαίσιο της λαμπερής βράβευσης, απονεμήθηκαν και τα Vegan Awards 2023, με τα «Δωδώνη»  Plant’d να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν Bronze βραβείο, στην κατηγορία «Plant- Βased Yogurt».  Η σειρά των «Δωδώνη»  Plant’d αποτελείται από το Plant’d Βρώμη, το Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα. Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε ύστερα από αξιολόγηση που έλαβαν από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και δημοσιογράφους από τον χώρο του βιγκανισµού.

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική πορεία που καταγράφει τα τελευταία 60 χρόνια, η «Δωδώνη»  παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών και ποιοτικών προϊόντων, με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που προέχεται από την καλύτερη και πιο ποιοτική πρώτη ύλη, ξεχωρίζοντας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Ο Γιώργος Αυγερίκος, Commercial Director της «Δωδώνη», δήλωσε σχετικά: «Για την οικογένεια της «Δωδώνη» αποτελεί βασική προτεραιότητα η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης, τα οποία προάγουν παράλληλα και ένα καλύτερο και πιο ισορροπημένο διατροφικό πρότυπο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. H ανάδειξη μας ως «Healthy Food Brand of the Year» μαζί με τις υπόλοιπες πολύ τιμητικές διακρίσεις που λάβαμε, αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής προσήλωσης και αφοσίωσης μας τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιλέγουν καθημερινά να βρισκόμαστε στο τραπέζι τους. Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση και επιτυχία που έχουν καταγράψει στην ελληνική αγορά τα φυτικά επιδόρπια Plant’d, τα οποία παράγονται χωρίς συντηρητικά και με τα πιο φυσικά συστατικά. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για ολοένα πιο υγιεινά και καινοτόμα προϊόντα με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος που μας χαρακτηρίζει για πάνω από μισό αιώνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ