Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Δ. ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Λήψη προβλεπόμενων μέτρων μετά τα θετικά κρούσματα

Στην λήψη όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα προχώρησε ο Δήμος Ιωαννιτών μετά τα θετικά κρούσματα Covid-19 που επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των εργαζομένων.

Από τον Δήμο διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί επτά θετικά κρούσματα στην υπηρεσία καθαριότητας και τέσσερα στις σχολικές καθαρίστριες.

Όλες οι στενές επαφές έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και τις υγειονομικές υπηρεσίες και λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται.

Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα, μετά από σχετική συνεννόηση, Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε νέα rapid test στο χώρο του εργοταξίου.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 154 rapid test και βρέθηκε ένα θετικό. Όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 είναι σε καραντίνα.

«Σε καραντίνα βρίσκονται και οι στενές επαφές τους. Για τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θα ακολουθήσει μοριακός έλεγχος», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Τέλος, ο Δήμος για μία ακόμη φορά επισημαίνει την ανάγκη αυστηρής τήρησης όλων των μέτρων ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ