Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Διαξιφισμοί, απαντήσεις και ευχαριστίες για τη συναυλία

Μ. Ελισάφ: «Ορισμένες αντιδράσεις είναι εμπαθείς και αναιτιολόγητες»

Απαντήσεις για τις αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media για την μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, έδωσε χθες ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.
Ο κ. Ελισάφ, χαρακτήρισε ορισμένες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα ως «εμπαθείς και αναιτιολόγητες» για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με διοργανώτρια την εταιρεία P&I, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που διασκέδασαν για τέσσερις και πλέον ώρες, με κορυφαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Ωστόσο, πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής, με αναρτήσεις και σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν και την διοργάνωση της συναυλίας, κάνοντας λόγο για «άρτο και θεάματα» και για την κακή χρήση του δημόσιου χώρου ή για «σανό» που κάποιοι ταΐζουν τους πολίτες, προκαλώντας επίσης αντιδράσεις από πολίτες που είτε διασκέδασαν στην εκδήλωση είτε υπερασπίστηκαν τη διοργάνωση και άλλες παρόμοιες.
Ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, κάποιες εκ των οποίων έβαλαν στο κάδρο των ευθυνών και τη δημοτική αρχή, για την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας, τόνισε, ότι υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν οτιδήποτε θετικό γίνεται να το μετατρέψουν σε αρνητικό και έκανε λόγο για μία εκδήλωση που όπως αποδείχθηκε από τη μαζική προσέλευση και συμμετοχή κόσμου, ήταν απόλυτα επιτυχημένη. «Ορισμένες αντιδράσεις είναι εμπαθείς και αναιτιολόγητες. Ήταν ένα μεγάλο πανηγύρι, που το απόλαυσαν μερικές χιλιάδες συμπολίτες. Μία εκδήλωση που πρόσφερε ζωή και κίνηση στην πόλη. Χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές μετά τα χρόνια της πανδημίας, και τις πολλαπλές συνέπειες που αυτή προκάλεσε. Σταθήκαμε δίπλα στην εταιρεία που συμπλήρωσε πέντε χρόνια από την άφιξή της και τη δραστηριοποίησή της στην πόλη, και θέλησε να κάνει αυτή τη γιορτή. Όλα τα υπόλοιπα εκπέμπουν εμπάθεια, μιζέρια και δεν έχουν καμία σχέση με την καθημερινότητά μας», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

Η Ένωση Ξενοδόχων

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την εταιρεία P&I και ειδικά τον CEO της εταιρείας, Βασίλη Τριάδη, για τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσαν δωρεάν για το κοινό, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων παρουσίας τους στην πόλη.
«Χιλιάδες κόσμου, μικρών και μεγάλων, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, της Έλενας Παπαρίζου και του συγκροτήματος “Μέλισσες”, σε μια συναυλία χωρίς προηγούμενο, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο νομό και στη πόλη των Ιωαννίνων, σε πανελλήνιο επίπεδο» αναφέρει αρχικά η Ένωση Ξενοδόχων.
Στη συνέχεια η Ένωση σημειώνει πως κοινός στόχος της και της P&I είναι η επίτευξη της αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων με την Φραγκφούρτη (που αποτελεί σημαντικό hub αεροδρόμιο για όλη την Ευρώπη), κάτι που έχει ζητήσει επιτακτικά και ο CEO της εταιρείας κ.Τριάδης, που κατάγεται από το Γρεβενίτι του Δήμου Ζαγορίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ