Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Σε Περιφέρεια και Δημαρχείο οι βετεράνοι του Άγιαξ

Η αποστολή του ιστορικής Ολλανδικής ομάδας χάρισε στον Αλ. Καχριμάνη και στον Μ. Ελισάφ από μία φανέλα του Άγιαξ με τον αριθμό «9» ως ένα ευχαριστώ για την στήριξη που παρείχαν οι δύο φορείς στη διοργάνωση του σημερινού αγώνα

 

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης, τα μέλη της αποστολής των βετεράνων του Άγιαξ, που βρίσκονται στην περιοχή, με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα με την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους «Ζωσιμάδες» στις 20.00.

Η αποστολή του Άγιαξ χάρισε τόσο στον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, όσο και στον δήμαρχο Μ. Ελισάφ από μία φανέλα του Άγιαξ με τον αριθμό «9» ως ένα ευχαριστώ για την στήριξη που παρείχαν οι δύο φορείς στη διοργάνωση του αγώνα και στη φιλοξενία της αποστολής του ολλανδικού συλλόγου.

Ο Αλ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στις μνήμες της γενιάς του, που μεγάλωσε με τον θρύλο του Άγιαξ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ, που αποτέλεσε άλλωστε και την αφορμή για να αποκτήσει και η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, παίζοντας και εκείνη καταπληκτικό ποδόσφαιρο για τα ελληνικά δεδομένα την ίδια εποχή το προσωνύμιο «Άγιαξ της Ηπείρου».

Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Την αποστολή των παλαιμάχων του Άγιαξ υποδέχθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.

Η υποδοχή έγινε σε θερμό κλίμα και με την παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, του αντιδημάρχου Αθλητισμού Νίκου Τσόλη και δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Ελισάφ καλωσόρισε την αποστολή και θύμισε ότι την δεκαετία του ’70 ο ΠΑΣ αποτελούσε μία εκπληκτική ομάδα και της δόθηκε η επωνυμία «Άγιαξ της Ηπείρου» ως μία μικρογραφία του θρυλικού Άγιαξ.

«Εύχομαι να έχετε μία ευχάριστη διαμονή στην πόλη και να απολαύσουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα» ανέφερε ο δήμαρχος παραδίδοντας στον αρχηγό της αποστολής Σιακ Σβάαρτ το αναμνηστικό μετάλλιο της πόλης.

Ο αρχηγός της αποστολής των παλαιμάχων ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την υποδοχή και μετέφερε την χαρά όλων που βρίσκονται στα Γιάννενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ