Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών η περιοδεία στην Ήπειρο

Αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών η προγραμματισμένη για σήμερα περιοδεία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα και στη Θεσπρωτία, όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης μετέβη το πρωί της Τετάρτης στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρείας που διοργάνωσε την σημερινή εκδήλωση για την παράδοση σε κυκλοφορία της Παράκαμψης Αμφιλοχίας, η συγκεκριμένη εκδήλωση αναβάλλεται, εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παραστούν τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Υποδομών.
Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς μέχρι χθες, δεν είχε σταλεί επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη, ο Πρωθυπουργός, επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα το πρωί στην τελετή παράδοσης της παράκαμψης της Αμφιλοχίας και ακολούθως να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης στην Πρέβεζα και το μεσημέρι της ίδιας μέρας τον ιστορικό χώρο του Σουλίου, ενώ την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες επισκέψεις και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της Θεσπρωτίας.
Ακόμα, το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιούσε ιδιωτική επίσκεψη στο Ζαγόρι, η οποία δε θα πραγματοποιηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί εντός του Αυγούστου.

Βασίλης Λούπας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ