Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τα Γιάννενα πόλη που αναδεικνύει τους νέους ανθρώπους

Με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο συναντήθηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε την Παρασκευή την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ενημέρωσε τον Γραμματέα της Ν.Δ. για ζητήματα που αφορούν την Ήπειρο, αλλά και για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, με την ιδιότητά του ως Υπευθύνου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για την Αγροτική Ανάπτυξη.

«Είναι μια ενημέρωση που κάνουμε στους εκπροσώπους  όσων κομμάτων επισκέπτονται την Περιφέρεια», κατέληξε ο κ. Καχριμάνης. Τον Γραμματέα συνόδευαν η Ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Με τη σειρά του, ο κ. Μαρινάκης απάντησε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «όσα ψέματα και να πουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντάει με έργα και λύσεις».

Ο κ. Μαρινάκης, έκανε σειρά επισκέψεων ενώ βρέθηκε και σε επιχειρήσεις της περιοχής όπως είναι το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της εταιρείας Team Viewer.

Ο κ. Μαρινάκης στην δήλωσή του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Η ημέρα είναι γεμάτη ουσία. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι προχωρούμε με προσήλωση την υλοποίηση του προγράμματος και ταυτόχρονα διαχειριζόμαστε κάθε έκτακτη κρίση. Όσα ψέματα και να πει η αντιπολίτευση και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, τόσες φορές θα απαντάμε με λύσεις. Μοναδικός στόχος, η βελτίωση της ζωής των πολιτών. Σήμερα καταγράψαμε την καθημερινότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας και θέλω να πω ότι επειδή είναι σήμερα το προσυνέδριο της Νεολαίας, τα Γιάννενα είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Είναι πόλη που δίνει το παράδειγμα της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων. Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βλέπει τις ανάγκες των νέων ανθρώπων και αξιοποιεί τις δυνατότητές τους. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι».

Στο Δημαρχείο

Παράλληλα, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ στο γραφείο του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κονταδάκης βρίσκονται στην πόλη για τη διεξαγωγή του πρώτου και μοναδικού προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκίνησε χθες στο Grand Serai και λίγες ώρες πριν την έναρξή του, αμφότεροι, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε δομές υγείας, υπηρεσίες πρόνοιας και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο την πόλη των Ιωαννίνων όσο και θέματα ενίσχυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον κ. Μαρινάκη να αναφέρεται και στην πρόοδο της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε και έχει μπροστά της η Κυβέρνηση. «Προφανώς όμως θέλουμε να καταγράψουμε προβλήματα των τοπικών κοινωνιών για να τα μεταφέρουμε στην Κυβέρνηση, αλλά και να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο, που παρά τις συνεχόμενες κρίσεις, εφαρμόζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και με μεγάλη επιτυχία», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ