Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Ο νομός Ιωαννίνων έστειλε μήνυμα νίκης

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών – Η παρουσία του κόσμου έδειξε πως η πορεία ανάκαμψης της προόδου της χώρας δεν θα ανακοπεί και η Ν.Δ θα συνεχίσει το έργο της

 

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής, έστειλε το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Grand Serai, στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό.

Τόσο η πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Ν.Δ. Λένα Σταμάτη, όσο και οι υποψήφιοι βουλευτές που τοποθετήθηκαν στην εκδήλωση, έστειλαν το μήνυμα της πρωτιάς του κόμματος στο νομό και της επικράτησης σε όλη τη χώρα για τη Ν.Δ με ένα καθαρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που δε θα αφήνει, όπως είπαν περιθώρια παρερμηνείας για τη βούληση του ελληνικού λαού.

Στο χαιρετισμό της η κα Σταμάτη σημείωσε πως η πορεία ανάκαμψης της προόδου της χώρας δε θα ανακοπεί γιατί τις εκλογές θα τις κερδίσει η Ν.Δ και θα συνεχίσει το έργο της. Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι επτά υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ στο νομό και κατά σειρά οι Γιώργος Αμυράς, Έλσα Εξάρχου, Μαρία Κεφάλα, Αντωνία Κορτζή, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης και τελευταίος ο Κωνσταντίνος Τασούλας που ζήτησαν από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να συνεχίσουν τον αγώνα και την προσπάθειά τους μέχρι την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου ώστε καμία ψήφος να μην πάει χαμένη.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν και τα εξής:

Γιώργος Αμυράς: «Είμαστε μία ισχυρή ομάδα που καλπάζουμε για τη νίκη. Η κυβέρνηση αντιμετώπισε πολύ σοβαρές κρίσεις, με πρώτη την πανδημία. Είχαμε ρεκόρ τουρκικής προκλητικότητας. Είχαμε και την ενεργειακή κρίση. Η κυβέρνηση τα αντιμετώπισε με επιτυχία και με ρεκόρ αποτελεσματικότητας. Και από τα ρεκόρ των κρίσεων έφτασε στα ρεκόρ των επιτυχιών. Η δύναμη των Ιωαννίνων είναι οι άνθρωποι και το περιβάλλον».

Έλσα Εξάρχου: «Τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης με συνεχείς κρίσεις. Αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και γίνονται άλματα ανάπτυξης. Η ψήφος στις εκλογές είναι κρίσιμες. Οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μία τοξική αντιπολίτευση ή να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνει την Ελλάδα παγκόσμια πρωταγωνίστρια».

Μαρία Κεφάλα: «Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη. Πριν από τέσσερα χρόνια ζήτησα να πορευτούμε μαζί και το κάνατε. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Στα τέσσερα χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις. Απέναντι σε αυτές σταθήκαμε όρθιοι. Υλοποιήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Σκύψαμε και στα μικρά που απασχολούν όλους. Για τον τόπο μας έδωσα μάχη καθημερινά. Έκανα παρεμβάσεις και τις γνωρίζετε. Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Επιδιώκουμε καθαρό αποτέλεσμα, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».

Αντωνία Κορτζή: «Ήρθε η ώρα να δώσω τον αγώνα από ένα διαφορετικό μετερίζι. Σκοπός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο πρωθυπουργός της νέας τετραετίας. Στην επόμενη μέρα θα βαδίσουμε με τα κοστολογημένα σχέδια που είναι γνωστά από τον Πρωθυπουργό».

Σπύρος Κωνσταντόπουλος: «Η συγκυρία απαιτεί σταθερές κυβερνήσεις που θα παίρνουν γρήγορα αποφάσεις. Πρέπει να οικοδομήσουμε μία καλύτερη χώρα με φοροελαφρύνσεις, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, με πολιτικές που αυξάνουν το εισόδημα των πολιτών. Μετέχω στις εκλογές για να μπορέσω να εκπροσωπήσω τους Γιαννιώτες για κάτι νέο. Να αναδειχθεί ο τόπος μας, να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα, να υπάρξουν περισσότερες χρηματοδοτήσεις, περισσότερες επενδύσεις στον τόπο μας».

Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Δήμο της Αθήνας βρήκα πολλά κοινά στον αθλητισμό και την πολιτική. Καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κριθούμε για την δουλειά μας. Ο πρωθυπουργός δοκιμάστηκε στις κρίσεις και οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στη χώρα την σταθερότητα».

Κώστας Τασούλας: «Σε αυτές τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία ζητά την πρωτιά και σε αυτό ο Νομός Ιωαννίνων και η Ήπειρος θα συμβάλλουν καθοριστικά. Στις εκλογές αυτές ο λαός προεξοφλεί το αποτέλεσμα. Και το κάνει κρίνοντας τις δύο τετραετίες. Επιδιώκουμε τη σύγκριση κι όχι τη σύγκρουση. Οι εκλογές είναι πολιτισμένες και ήρεμες γιατί το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Στις 21 Μαΐου η χώρα θα ξεκινήσει μία περίοδο δημιουργικότητας. Θέλω η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη στο Νομό Ιωαννίνων την Κυριακή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ