Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Ηχηρό μήνυμα μέσω… εκκωφαντικής σιωπής!

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και περίοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του 30χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Παρασκευή

Ένα εξαιρετικά ηχηρό μήνυμα, το οποίο εστάλη προς κάθε αρμόδιο φορέα μέσω μιας… εκκωφαντικής σιωπής, έστειλε προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς κάθε αρμόδιο φορέα και υπηρεσία, η διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό της πόλης.
Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και περίοικοι της ευρύτερης περιοχής, κοντά στο σημείο όπου την περασμένη Παρασκευή, έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος νέος, σε τροχαίο δυστύχημα, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του αφενός και αφετέρου να ζητήσουν με τη σιωπηρή τους διαμαρτυρία, να είναι το τελευταίο θύμα στην περιφερειακή.
Μέσα σε λίγη ώρα, το σημείο στο οποίο έγινε το τραγικό δυστύχημα πλημμύρισε από κόσμο, που ανά διαστήματα έκλεινε την κυκλοφορία των οχημάτων, με τη βοήθεια και των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.
Κοινή απαίτηση των συγκεντρωμένων να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μπει τέλος στην απαράδεκτη και απόλυτα επικίνδυνη διασταύρωση της περιφερειακής στο συγκεκριμένο σημείο. Ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία, στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου, που σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες ένα σχέδιο παρεμβάσεων στο συγκεκριμένο σημείο.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο, ότι και για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 30χρονο Γιώργο, θα αναζητηθούν και αστικές και ποινικές ευθύνες από την οικογένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ