Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ… ΝΟΗΜΑ!

Πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούν ορισμένα κόμματα και κάποιες παρατάξεις της αντιπολίτευσης στη χώρα και φυσικά και στα Γιάννενα.

Με μια… επικοινωνία που θυμίζει εποχές δεκαετίας του ’80, με επιθέσεις «σκληρού ροκ», χωρίς αντιπροτάσεις, χωρίς επιχειρήματα, προσπαθούν να πλήξουν ως έχουν την εξουσία στα χέρια τους, χωρίς φυσικά με αυτό τον τρόπο να το καταφέρνουν.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις η αντιπολίτευση που ασκούν φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή δίνουν και «πόντους» σε αυτούς που διοικούν. Δυστυχώς, για κάποιους, στο 2022 που βρισκόμαστε, υπάρχει και η σύγχρονη, δομημένη, με επιχειρήματα και προτάσεις επικοινωνιακή κριτική και αντιπολίτευση.

Και όσοι δεν την ακολουθούν απλά μένουν πίσω από την εποχή μας και φυσικά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους ξεπερνούν… Τέλος, να θυμίσουμε σε κάποιους «εραστές» των social media, που ξέρουν μόνο να προσβάλλουν, να ειρωνεύονται και να βρίζουν όσους δεν «γουστάρουν» στην πολιτική και αυτοδιοικητική σκηνή, πως όσο και να μην θέλουν να το παραδεχθούν μόνο πόντους δίνουν σε όσους προσβάλλουν!

[Β.Λ.]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ