Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

ΤΟ MEGA ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ

Πριν από λίγο καιρό, πολίτες που ανήκουν σε κόμματα της αντιπολίτευσης, είχαν γράψει στα social media, εδώ στα Γιάννενα, πως το mega εμβολιαστικό κέντρο που άνοιξε στους Αμπελόκηπους, δεν χρησιμεύει σε κάτι, καθώς δεν έχει κόσμο.

Έτυχε, πρόσφατα να επισκεφθώ το mega εμβολιαστικό κέντρο, στο πλαίσιο της αναμνηστικής δόσης, και διαπίστωσα, πως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το προσωπικό του κέντρου, όχι μόνο κάνει άψογα τη δουλειά του, αλλά εξυπηρετούν και αρκετούς έως πολλούς πολίτες, σε καθημερινή βάση.

Με ευγένεια, επιστημονική κατάρτιση, αναλυτικές οδηγίες και πάνω απ’ όλα με ιδιαίτερη φροντίδα προς όλους τους πολίτες που σπεύδουν να εμβολιαστούν, γιατροί και νοσηλευτές, εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, τον οποιονδήποτε και μάλιστα, δίνουν και οδηγίες για το τι πρέπει να πράττουν τις επόμενες ώρες οι προσφάτως εμβολιασμένοι.

Και αν για κάποιους όλο αυτό ακούγεται αυτονόητο, πιστέψτε μας, στην Ελλάδα, τα βασικά δεν είναι και αυτονόητα, κυρίως όταν γιατροί και νοσηλευτές, κάνουν τη δουλειά τους με ευγένεια και χαμόγελο!

[Β.Λ.]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ