Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ!

Επειδή παρατηρώ σε διάφορα page του Facebook να ασκούν κάποιοι εύκολη κριτική, υποστηρίζοντας πως για παράδειγμα για ένα λάθος παρκάρισμα φταίει η Τροχαία που δεν είναι εκεί για να βεβαιώσει την παράβαση, θεωρώ πως οι… ευθύνες δεν ανήκουν σε οποιοδήποτε Τμήμα Τροχαίας.

Και για να αποδείξω του λόγου το αληθές, αρκεί να αναφέρω πως χθες το μεσημέρι, σε ώρα μη αιχμής, τόσο στην οδό Πυρσινέλλα, όσο και στην οδό Αβερώφ υπήρχαν τουλάχιστον από τέσσερα διπλοσταθμευμένα οχήματα, όταν και στους δυο συγκεκριμένους δρόμους υπήρχαν εκείνη τη στιγμή ελεύθερες θέσεις στάθμευσης.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε γνωρίζει ακόμη και τα βασικά περί οδηγικής παιδείας… δεν φταίει καμία Τροχαία! Δεν φταίει κανείς αστυνομικός που απλά και λογικά δεν μπορεί να είναι σε κάθε σημείο της πόλης, ανά πάσα στιγμή!

Φταίει ξεκάθαρα η παιδεία του καθενός που παίρνει ένα δίπλωμα και νομίζει παράλληλα πως έμαθε να οδηγεί. Φταίει πολύ απλά που οι οδηγοί για παράδειγμα των χθεσινών παραδειγμάτων, απλά δεν σκέφτηκαν να σταθμεύσουν για λίγα λεπτά στις κενές θέσεις και είπαν…. «δεν βαριέσαι, καλά είναι και εδώ». Κατά συνέπεια… όχι δεν φταίει καμία Τροχαία επειδή ορισμένοι δεν έχουν καμία οδηγική παιδεία!

(Β.Λ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ