Στην αντεπίθεση με κριτική στο Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων

Με ένα δριμύ «κατηγορώ» για αντικαταστατικές διαδικασίες που ξεκίνησαν ήδη από την εκλογή και συγκρότηση του νέου Δ.Σ και φτάνουν ακόμη και στη λειτουργία του συμβουλίου χωρίς την αντικατάσταση διαγραφέντων μελών του, τα μέλη της παράταξης «Αναγέννηση» στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, επανήρθαν στις προ μηνών καταγγελίες τους, υπενθυμίζοντας πως η δική τους παράταξη πλειοψήφησε στις εκλογές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Αθανασίου αντί να γίνει η συγκρότηση του προεδρείου με βάση την απλή αναλογική, δύο παραιτήσεις εκλεγμένων με την «Αναγέννηση» που συμφώνησαν και συντάχθηκαν με τη δεύτερη παράταξη, δημιούργησαν νέα συνθήκη.

Αρκετούς μήνες μετά ο κ. Αθανασίου αλλά και ο κ. Ορέστης Γεωργίου, επίσης μέλος της παράταξης έχοντας στο πλευρό τους και άλλα μέλη, κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις που όπως είπαν έχουν και συνέχεια στο Σωματείο, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο κ. Μωυσιάδη αλλά και στην τρίτη σε ψήφους παράταξη για τη δική της στάση.

Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων, είναι τόσο μεγάλη η απαξίωση του μεγαλύτερου θεσμικού οργάνου των Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Ιωαννίνων που με αποκλειστική ευθύνη του προεδρείου δεν έχει καν συγκληθεί η Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό του 2023 και την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του Σωματείου έγινε στο… πεζοδρόμιο της οδού Αραβαντινού, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Αθανασίου, με απόφαση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Χρυσοστόμου δεν παραχωρήθηκε η αίθουσα ή κάποιο γραφείο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Σωματείο αλλά και οι παρατάξεις…