Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021
Αρχική ΣΤΗΛΕΣ

ΣΤΗΛΕΣ

ΔΩΔΩΝΗ – Η εταιρεία αναγνωρίζει τη συνεισφορά των «ανθρώπων της»

Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, παρουσιάζει το νέο της τηλεοπτικό σποτ «Οι Άνθρωποι μας»

ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ – Αναγκαιότητα ο εμβολιασμός των υπαλλήλων

Την ανάγκη να εμβολιαστούν οι τελωνιακοί υπάλληλοι, προτάσσει η 7η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της Πέτρος Λυκίδης, καταθέτοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό του.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε στο Συμβούλιο να χορηγήσει πρόσθετη χρηματοδοτική συνδρομή ύψους 3,7 δισ. ευρώ σε έξι κράτη μέλη

ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ – Συνεργασία Δημάρχων για την αξιοποίηση της Τεχνητής Λίμνης

Ο Δήμαρχος Αρταίων συγκάλεσε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης, την Αξιοποίηση της Λίμνης Πουρναρίου και  της Παραλίμνιας Ζώνης

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ;

Για παράταση της πανδημίας και μέσα στον Απρίλιο προετοιμάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Εντός του Μαρτίου είναι πιθανόν το ΤΑΙΠΕΔ να ανακοινώσει τη λίστα των προτιμητέων επενδυτών για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης καθώς και την υπό παραχώρηση στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Στις 21.286 ανέρχεται το πλήθος των αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης κατά τις πρώτες επτά ημέρες λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας του e-ΕΦΚΑ.

Ποιες επιχειρήσεις θ’ αφορά η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

Και οι κλειστές επιχειρήσεις του λιανεμπορίου θα περιληφθούν στην «επιστρεπτέα προκαταβολή 7», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΤΛΑΣ

Συνολικά 161.771 εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης ολοκληρώθηκαν το 2020, έναντι 123.324 αιτήσεων το 2019 (αύξηση κατά 31,18%, +38.447 αιτήσεις).

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ

Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σε διάστημα 16 μηνών (από τις 18 Νοεμβρίου 2019 έως τις 3 Μαρτίου 2021), η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»,  έχει παραδώσει εξοπλισμό σε 1.632 σχολικές μονάδες, στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για επαναλειτουργία της οικονομίας

Αγώνα για να επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο στις 22 Μαρτίου δίνει η κυβέρνηση, αγώνας όμως που υπό τα υφιστάμενα επιδημιολογικά δεδομένα – ειδικά μετά το χθεσινό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού – και τις προβλέψεις των επιστημόνων είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδηθεί.

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Από τις 14 Μαΐου θα ξεκινήσει το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με το σχέδιο επανεκκίνησης που παρουσίασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού θα κλείσει προσωρινά στις 12 Μαρτίου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ελλάδα 1821-2021

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ

Επιστολή με την οποία επισημαίνει τρία σημεία της διαδικασίας αποζημίωσης των ιδιοκτητών ακινήτων από τις μειώσεις μισθωμάτων λόγω COVID, και ζητά λύσεις, απέστειλε η ΠΟΜΙΔΑ προς τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – Στις κάλπες για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την εκλογή της νέας 27μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων.

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

Υποχρεωτική τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό ποσοστό για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο)

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διπλό φορολογικό όφελος θα έχουν φέτος οι εργαζόμενοι οι οποίοι έλαβαν το 2020 τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού

Ο ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Σε κάθε ενέργεια για τη συνέχιση της διανομής των σχολικών γευμάτων στους μαθητές έχει προβεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Τα 6 βήματα προς τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Σε έξι βήματα οι μεγάλες επιχειρήσεις (με ετήσιο εισόδημα - τζίρο 700.000 ευρώ και πάνω, και 10 εργαζόμενους) θα επιδιώκουν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό από την ερχόμενη Δευτέρα, εφαρμόζοντας το νέο πλαίσιο που προβλέπει ο πτωχευτικός κώδικας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ