ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC – Στα Χανιά για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Δέκα ημέρες μετά την τελευταία παρουσία του στην Κρήτη, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC επιστρέφει αυτή την Κυριακή για να αντιμετωπίσει ξανά στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού τον Ο.Α. Χανίων, αυτή τη φορά όμως για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Χάρης Γούλας, που εκτελεί χρέη προσωρινού προπονητή, στάθηκε πρώτα στη σημασία της νίκης την περασμένη Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ για το ματς στα Χανιά είπε, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι γοήτρου περισσότερο για εμάς, γιατί είμαστε θεωρητικά εκτός στόχων, αν και ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι ως μία άτυπη ρεβάνς του αγώνα του Κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε».

Η forward, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, επισήμανε αναφορικά με το ματς: «Η ομάδα προέρχεται από μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και θέληση δείχνοντας αυτά τα στοιχεία που έπρεπε στο παρκέ. Δυστυχώς ο coach Δουβίτσας αποχώρησε αλλά η ομάδα συνεχίζει, γιατί η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι στα Χανιά. Θα πάμε ξανά εκεί όπου, δυστυχώς χάσαμε τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Θα πάμε με τη θέληση και τη δύναμη που πρέπει για να πάρουμε το «διπλό» ελπίζοντας ότι θα γυρίσουμε με αυτό».

Δηλώσεις έκανε και η forward/ center, Ευγενία Παπαδοπούλου, υπογραμμίζοντας: «Την Κυριακή αγωνιζόμαστε στην έδρα των Χανίων. Προερχόμαστε από μία σημαντική, κυρίως ψυχολογικά, νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα που κάναμε στο Κύπελλο από τα Χανιά. Θεωρώ ότι είμαστε ισοδύναμες ομάδες και πρόκειται να γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι».