ΔΗΜΟΣ ΒΟΡ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ – Προληπτικός καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης

Σε προληπτικό καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης σε όλες τις κοινότητες προχωρά αυτό το διάστημα ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, έχοντας ως γνώμονα την παροχή καθαρού και ποιοτικού νερού σε κατοίκους και επισκέπτες.

Ειδικό συνεργείο καθαρισμού προχωρά στην απομάκρυνση άμμου, ιλύος, αλγών, αλάτων και κάθε είδους καθιζήσεων, που υπάρχουν στον πυθμένα και τα τοιχώματα των δεξαμενών, οι οποίες  απολυμαίνονται πριν την πλήρωσή τους εκ νέου.

Ο καθαρισμός των δεξαμενών γίνεται σταδιακά με την επίβλεψη της διαδικασίας από τον αντιδήμαρχο Παντελή Βλάχο, που έχει τον έλεγχο και την εποπτεία για θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων στην επικράτεια του Δήμου, σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Για την εκτέλεση των εργασιών είναι αναγκαίες  προσωρινές, ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των οικισμών, η ακριβής διάρκεια των οποίων θα εξαρτάται από το είδος των απαιτούμενων, ανά περίπτωση, εργασιών.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων διαβεβαιώνει  ότι καταβάλλεται προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των καταναλωτών και ευχαριστεί για την κατανόηση.