Ημερίδες για επιχειρηματίες της αγροδιατροφής, τις επιχειρήσεις και παραγωγούς αλλά και για επιστήμονες, και καταναλωτές σε έργο που συμβάλλει στην ανάπτυξη καινοτόμων πρώτων υλών για τη διατροφή των ζώων, την έξυπνη διατροφή των ζώων για την παραγωγή τροφίμων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, την χρήση υποπροϊόντων ελαιουργίας, αμπελουργίας και τυροκομίας στη διατροφή των ζώων, διοργανώνονται το επόμενο διάστημα.
Η πρώτη θα γίνει για τους επιχειρηματίες και τους παραγωγούς σήμερα Τρίτη 7στις 10.30 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Άρτα και για τους φοιτητές, τους καταναλωτές και το ευρύ κοινό την Τετάρτη στις 10.00 στην αίθουσα του κτιρίου του Επιμελητηρίου της Άρτας στην κεντρική πλατεία. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Interreg Ελλάδα-Ιταλία με επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Άρτας και με Επιστημονικό υπεύθυνο του έργου το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα.