ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – Στα Γιάννενα την Πέμπτη, ο Αλέξης Τσίπρας

Της επίσκεψης Τσίπρα θα προηγηθεί, επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τη Θεανώ Φωτίου, αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Ήπειρο την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, με αποκορύφωμα την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Du Lac, στις 7.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης με ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα, κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τη Θεανώ Φωτίου, βουλευτή Νότιου Τομέα Αθήνας και αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, τον Σάββα Δημητριάδη και τον Πέτρο Παλάσχα συντονιστή και αν. συντονιστή αντίστοιχα του νομού Ιωαννίνων και τη συμμετοχή της Μερόπης Τζούφη, βουλευτή Ιωαννίνων και αναπλ. Τομεάρχη Παιδείας του κόμματος, θα επισκεφθεί την περιοχή, αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη, και θα έχει μια σειρά από επαφών με φορείς και πολίτες του νομού Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου, την Τετάρτη και την Πέμπτη, έχει ως εξής:

Τετάρτη:

10:00: Συνάντηση στο Δημαρχείο Κόνιτσας με το Δήμαρχο και μέλη του  δημοτικού συμβούλιου.

11:00: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας.

11:30: Επίσκεψη στη Δημόσια βιβλιοθήκη Κόνιτσας.

12:00: Περιοδεία στο κέντρο της Κόνιτσας.

13:00: Επίσκεψη στο οικοτροφείο  «Νόστος»  της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (ΕΨΕΠ) στην Κόνιτσα.

14:45: Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Ιωάννινα.

18:30: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων.

19:15: Επίσκεψη στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κυψέλη Ιωαννίνων.

Πέμπτη:

9:30: Επίσκεψη στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ) του Δήμου Ιωαννιτών. Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού.

Την Παρασκευή η περιοδεία του κ. Τσίπρα στην Ήπειρο θα συνεχιστεί στη Θεσπρωτία.