ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Στο «κόκκινο» οι πληρότητες την Αποκριά

«Κόκκινο» χτύπησαν οι πληρότητες στο νομό Ιωαννίνων, για το τριήμερο της Αποκριάς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στάθη Σιούτη. Όλα τα καταλύματα έχουν από νωρίς κλείσει τις διαθεσιμότητες καθώς το ενδιαφέρον από τον κόσμο εκδηλώθηκε πολύ γρήγορα.

Ο κ. Σιούτης εξήγησε ότι για ακόμη μια χρονιά οι τζαμάλες των Ιωαννίνων θα ανάψουν και αυτό το έθιμο προσελκύει πλήθος επισκεπτών στην πόλη.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πλευράς των επισκεπτών και όλα τα καταλύματα έχουν κλείσει ή έχουν πολύ μικρή διαθεσιμότητα. Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς αυτό αποδεικνύει ότι η περιοχή μας είναι σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις» ανέφερε ο κ. Σιούτης.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι καλή και φυσικά οι πληρότητες βοηθούν τους επιχειρηματίες να πάρουν «ανάσα» σε δύσκολες εποχές όπου όλα τα έξοδα συντήρησης των μονάδων είναι ανεβασμένα και άρα τα έσοδα απαραίτητα. «Είχαμε κόσμο και τις γιορτές και βοηθούν και τα τριήμερα», είπε ο κ. Σιούτης χαρακτηριστικά που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απώλεια του Δημάρχου εκφράζοντας την λύπη του.