ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Συνεχίζονται οι δράσεις εξωστρέφειας και προβολής

Θα συμμετέχει, με δικό της περίπτερο στην Έκθεση «Philoxenia 2022»

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου», στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση «Philoxenia 2022», που διοργανώνεται από 18 έως 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η τουριστική έκθεση «Philoxenia», υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό εδώ και 37 χρόνια, φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς ενώ αποτελεί σημείο συνάντησης παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Οι εκθέτες που θα φιλοξενούνται στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου, θα έχουν  την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους στο παρακάτω link και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση/κάρτα εισόδου της «Philoxenia 2022», η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό (έως 50 αντίτυπα), μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως τη Δευτέρα 7/11/2022 και ώρα 12.00 π.μ. Πληροφορίες: τηλ 2651087143.