Στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ο Γιώργος Αμυράς

Συνάντηση με τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της 7ης και 11ης Περιφέρειας, Μιχάλη Τσοβίλη, για τη λειτουργία του Κέντρου και τα ζητήματα που απασχολούν την Υπηρεσία, όπως η επίσπευση των μόνιμων προσλήψεων και η ανάγκη ανανέωσης των ασθενοφόρων οχημάτων.

Ο κ. Αμυράς σε δηλώσεις του συνεχάρη τα στελέχη του ΕΚΑΒ για τις υπερπολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία, αλλά και για τους ταχύτατους χρόνους ανταπόκρισης που επιτυγχάνουν σε επείγοντα περιστατικά, που είναι από τους καλύτερους πανελλαδικά.

Τέλος, ανέφερε πως θα βοηθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ΕΚΑΒ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΙΣ 20/03/2025