Δεν πρέπει να αργήσουν οι ανακοινώσεις

Προφανές ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρού σχεδιασμού, χρειάζεται όμως και επαφή με τους φιλάθλους

 

Μία ακόμη ημέρα πέρασε για την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χωρίς να γίνει η παραμικρή ανακοίνωση ή ακόμη – ακόμη χωρίς να υπάρξει κάποια ανεπίσημη πληροφορία όπως ήταν αυτή που προέκυψε την Τρίτη για τη λύση της συνεργασίας με τον Παντελάκη. Ούτε για το θέμα του προπονητή της ομάδας, ούτε για τους συνεργάτες του, ούτε όμως και για την απόκτηση παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα υπάρχουν εξελίξεις χειροπιαστές.

Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει σε επίπεδο επικοινωνίας και αυτό είναι κάτι και που προβληματίζει, αλλά επιπλέον δημιουργεί και πολλά ερωτήματα για το προς τα πού «στρίβει» το καράβι από τη διοίκηση Χριστοβασίλη.

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που απομακρύνθηκε όχι με ευθύνη του, από τα δρώμενα του ΠΑΣ, ψάχνει όπως έχει αποδείξει το παρελθόν, τρόπους και αφορμές για να επιστρέψει στην ομάδα, αρκεί όμως να υπάρχει και κάποια κίνηση από την άλλη πλευρά. Το να μην υπάρχει το παραμικρό σε επίπεδο κινητικότητας, ή οι μόνες εξελίξεις να αφορούν αποχωρήσεις παικτών, δε δημιουργεί θετικό κλίμα σε μία ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα.

Προς το παρόν πάντως, οι ανεπίσημες πληροφορίες επιμένουν πως η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Γ. Γεωργουλόπουλο που θα είναι ο προπονητής της ομάδας εκτός απροόπτου, τον σχεδιασμό του ρόστερ και πως ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Κομβικό ρόλο σε αυτές τις συζητήσεις του σχεδιασμού φέρεται πως έχει και ο Κων. Παλαιολόγος που ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τα «βαριά» συμβόλαια

Μετά τις αποχωρήσεις των Ροσέρο με μεταγραφή και Παντελάκη ως ελεύθερος στον ΠΑΣ θα πρέπει να καταλήξουν στις άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών με «βαριά» συμβόλαια, που σε αυτά τα επίπεδα δε μπορεί να τα αντέξει οικονομικά ο ΠΑΣ της SL2. Σόρια, Εραμούσπε και Καραχάλιος έχουν «βγει στο σφυρί» και είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν προτάσεις, ίσως όχι τόσο εύκολα για τον Αργεντινό στόπερ λόγω της ηλικίας του. Ο ΠΑΣ όμως θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κινηθεί στο ζήτημα της διαχείρισης των έμπειρων παικτών του και ποιοι παίκτες θα αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο των αρχηγών της ομάδας σε περίπτωση που όλοι οι παραπάνω αποχωρήσουν.

Το «αντίο» του Ροσέρο

Ο Κέβιν Ροσέρο που θα αγωνίζεται πλέον στο Μεξικό με τη φανέλα της Νεκάξα αποχαιρετά με ανάρτησή του τους φίλους του ΠΑΣ και την πόλη των Ιωαννίνων.

«Μετά από δύο σεζόν ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα, θα ευχόμουν να ήταν διαφορετικά, εκπληρώνοντας τους στόχους, αφήνοντας αυτήν την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκεί που της αξίζει και πρέπει να είναι. Έφτασα πριν από 2 σεζόν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπου βρήκα έναν απαιτητικό και ειλικρινή κόσμο, έζησα σε μία απίστευτη πόλη κι έναν σύλλογο που με έκανε να νιώσω σαν το σπίτι μου. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτό το υπέροχο κλαμπ, εδώ έχετε έναν ακόμα υποστηρικτή. ΠΑΜΕ ΠΑΣ!».