ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC – Για τη μία και μοναδική νίκη απέναντι στη Δάφνη

Τη μία και μοναδική νίκη που χρειάζεται, για να σφραγίσει το εισιτήριο της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, θα προσπαθήσει να πάρει την Κυριακή στις 14.00 η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, που υποδέχεται για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Τζον Μαργαρίτη μετρά δύο νίκες επί της Δάφνης για το πρωτάθλημα και χρειάζεται μία ακόμη νίκη, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε δηλώσεις του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δάφνη που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας, ο Τζον Μαργαρίτης τόνισε: «Δε μπορούμε να σκεφτόμαστε, ότι είμαστε μπροστά στις νίκες με 2-0 και ότι χρειάζεται να κερδίσουμε ένα παιχνίδι για να κάνουμε το 3-0. Αν μπεις στη νοοτροπία, ότι έχεις τρεις ευκαιρίες να τελειώσεις την παραμονή, δίνεις περιθώρια στο μυαλό σου και αυτό είναι επικίνδυνο. Θέλουμε μία νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας και θέλουμε να την πάρουμε την Κυριακή.

Τίποτε δεν τελειώνει αν δεν το τελειώσεις. Χρειάζεται να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα από την αρχή. Η Δάφνη είναι κάθε φορά που την αντιμετωπίζουμε και μία διαφορετική ομάδα. Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια απέναντί τους και σε κάθε παιχνίδι είχαν διαφορετική εικόνα. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες παίζουν για τη ζωή τους. Το παιχνίδι απέναντι στα Χανιά που είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε που έχουμε φτάσει στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ομάδα. Από τα στατιστικά του αγώνα διαπιστώνει κάποιος, ότι έγινε πολύ σπουδαία, ομαδική δουλειά. Κάθε παίκτης βρίσκει δύναμη μέσα από το σύνολο και το αντίστροφο, η ομάδα δυναμώνει, από την εμφάνιση κάθε παίκτη. Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά και αφού το κάνουμε, τότε θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου».