Πρώτα το Πάσχα και μετά η… ανάσταση για τον ΠΑΣ

Σε άδεια οι παίκτες που επιστρέφουν τη Δευτέρα

 

Σε τριήμερη άδεια βρίσκονται από χθες οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έκανε την προπόνηση το πρωί στο Πανηπειρωτικό και στη συνέχεια αναχώρησαν για να ξεκουραστούν και να περάσουν τις ημέρες των εορτών με τους δικούς τους ανθρώπους είτε στα Γιάννενα είτε αλλού.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν αρκετά μεγάλης έντασης, ωστόσο εκείνο που έχει σημασία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι να επιστρέψουν όλοι υγιείς, έτοιμοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι τη Δευτέρα ενόψει της αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» ένα παιχνίδι που όπως έφτασε η κατάσταση για τους Γιαννιώτες είναι «τελικός» για την παραμονή, όχι όμως ο τελευταίος.

Το ίδιο κρίσιμες θα είναι όλες οι αναμετρήσεις που υπολείπονται, από τη στιγμή που ο ΠΑΣ έμπλεξε και δεν φρόντισε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της παραμονής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ούτε όμως και στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι άουτ, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό.

Οι παίκτες πήραν στα χέρια τους και ένα πρόγραμμα συντήρησης από τον γυμναστή κ. Ντουρουντό, για ατομικές προπονήσεις τις ημέρες που θα απουσιάσουν για το Πάσχα.