ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Απεβίωσε ο πρώην δημ. σύμβουλος, Λάμπρος Τζίμας

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Τζίμας, ένας εξαίρετος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα.

Υπηρέτησε με συνέπεια το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες τους στην ΕΡΤ όντας ένα από τα πρώτα στελέχη του τεχνικού τμήματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Λάμπρου Τζίμα, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις και για πολλά χρόνια τα κοινά και την πόλη, συνήλθε εκτάκτως και εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» αναφέρονται τα εξής: «Ένας καλός φίλος,ένας άξιος συνεργάτης, ένας εκλεκτός συμπολίτης μας, ο Λάμπρος Τζήμας, έφυγε από την ζωή εντελώς πρόωρα και εντελώς αναπάντεχα βυθίζοντας σε θλίψη πρώτα την οικογένειά του και ύστερα όλους εμάς, που είχαμε την ευτυχία να συνεργαστούμε μαζί του και να τιμηθούμε με την άδολη φιλία του.

Ο Λάμπρος ως άνθρωπος των ΜΜΕ, όπου για πολλές δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του ως άριστος τεχνικός, διακόνησε με επιτυχία τον χώρο της αυτοδιοίκησης και στον Α’ και στον Β’ βαθμό.

Πιστός στις ιδέες και απόψεις προσέφερε τις υπηρεσίες του με προσήλωση, με συνέπεια και αξιοπρέπεια, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ήθος, κάτι που τον έκανε αξιαγάπητο σε φίλους και συνεργάτες και γενικά στην κοινωνία, στην οποία έζησε όλη την διάρκεια της ζωής του. Χαμηλών τόνων, υψηλής όμως προσφοράς άνθρωπος, ο Λάμπρος έγινε παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον του.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία την περίοδο 2010-2014 και 2014-2019 και τίμησε με το παραπάνω την ψήφο των συμπολιτών μας με τις παρεμβάσεις που έκανε προς όφελος των συμφερόντων της πόλης, στην οποία μεγάλωσε και έζησε.

Το άγγελμα της απώλειας του φίλου μας έφερε σε όλους μας απέραντη θλίψη, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια του και σε όλους μας. Ο επικεφαλής της Νίκος Γκόντας, καθώς και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κρατούν στην μνήμη τους τόν άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη Λάμπρο Τζήμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στην γενέθλια του Γη».

Τέλος, η παράταξη, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην δημοτικού συμβούλου, Λαμπρου Τζίμα, για την απώλειά τους.

«Στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας ο εκλιπών υπήρξε σημαντικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου και συνέβαλε με τις θέσεις και τις προτάσεις του στην προώθηση των θεμάτων του δήμου Ιωαννιτών. Άνθρωπος ήπιων τόνων και υποστηρικτής των συναινέσεων ξεχώρισε για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει», αναφέρει η παράταξη.