ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Πρώτο σεμινάριο γνωριμίας με την αναρρίχηση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, στο αναρριχητικό πεδίο του «Φρόντζου», το πρώτο σεμινάριο του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων «Γνωριμία με την Αναρρίχηση».

Τα μέλη τον συλλόγου που συμμετείχαν, αφού ενημερώθηκαν για όλα τα είδη της αναρρίχησης βράχου, δοκίμασαν τις διαδρομές του πεδίου υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών και αναρριχητών του συλλόγου.

Στόχος του ΕΟΣ Ιωαννίνων είναι το σεμινάριο αυτό να γίνει θεσμός έτσι ώστε να φέρει τα μέλη του πιο κοντά στο άθλημα της αναρρίχησης και να αξιοποιήσει όλα τα τοπικά και ιστορικά πεδία αναρρίχησης του Νομού. Σημειώνεται ότι με τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από το συμβολικό αντίτιμο συμμετοχής (το οποίο κάλυπτε και την ασφάλεια του κάθε συμμετέχοντος) θα γίνει συντήρηση του μόνιμου εξοπλισμού του αναρριχητικού πεδίου του «Φρόντζου».

Επίσης, το Σαββατοκύριακο ο ΕΟΣ Ιωαννίνων συμμετείχε με δύο νεαρούς αθλητές στο 32ο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης (αγώνισμα “Δυσκολίας”) προαγωνιστικών κατηγοριών, στον Αλμυρό Μαγνησίας. Στην κατηγορία “Παγκορασίδες Α”, η Αγγελική Τριανταφύλλου, συναγωνιζόμενη με αθλήτριες που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερές της, κατατάχθηκε τέταρτη χάνοντας την τρίτη θέση για λίγα “πιασίματα” αλλά με την επίδοσή της κέρδισε το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U14 28-29 Ιουνίου στα Σκόπια. Στην κατηγορία “Παμπαίδες Γ”, ο μικρούλης της παρέας, Άγγελος Λάππας, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά, κατατάχθηκε δέκατος πέμπτος δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Ο ΕΟΣ Ιωαννίνων συγχαίρει τους μικρούς αθλητές του και τους εύχεται και εις ανώτερα.