ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Οι αλλαγές ξεκινούν (;) από το τεχνικό επιτελείο

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών για τις πρώτες αλλαγές στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με βάση και την ανακοίνωση πού είχε εκδώσει την Δευτέρα η ΠΑΕ, όπου ανέφερε πως άμεσα θα προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα πως οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν, τουλάχιστον αυτό το χρονικό διάστημα έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες του Θανάση Στάικου και με δεδομένο, ότι ενίσχυση με ποδοσφαιριστές δε μπορεί να γίνει τώρα.
Πιο αναλυτικά και καθώς μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης δεν υπήρξαν κάποιες ανακοινώσεις υπάρχουν έντονες φήμες για την προσθήκη ενός συνεργάτη του κ. Στάικου στο τεχνικό επιτελείο, με ένα έμπειρο πρόσωπο που έχει μακρά εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα του ΠΑΣ κατά το παρελθόν.
Επίσης, φημολογούνται αντικαταστάσεις και άλλων συνεργατών του κ. Στάικου, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επισήμως κάτι από την ΠΑΕ. Εκτιμάται πάντως πως οι αλλαγές θα γίνουν άμεσα, ίσως και πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ώστε να υπάρξει ένας αέρας ανανέωσης και μία αλλαγή της ψυχολογίας με την ομάδα να πηγαίνει το Σάββατο στο Ηράκλειο για να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί απέναντι στον ΟΦΗ.
Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολουθεί η 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής και έτσι ο κ. Στάικος και οι συνεργάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν απερίσπαστοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις, ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και φυσικά θα πάρει και τις νίκες που τόσο χρειάζεται.
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει και πάλι με τον ΠΑΣ να υποδέχεται την ΑΕΚ και να πηγαίνει στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Η ομάδα θα δώσει και τότε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, υποδέχεται τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» και πηγαίνει στη «Λεωφόρο» για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Δύσκολο πρόγραμμα…
Χωρίς Σόρια και Λιάσο
Από την άλλη, η προπόνηση της ομάδας έγινε χθες με κάποιες απουσίες παικτών, αφού Παντελάκης και Έφορντ έκαναν ατομικό ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκε (πάλι) ο Λέο χωρίς να υπάρχει οριστική ιατρική γνωμάτευση.
Οι Σόρια και Λιάσος που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες δηλώθηκαν να απουσιάσουν από το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στο Ηράκλειο ο κ. Στάικος θα έχει στη διάθεσή του, τους Τζίνο και Τζίμα που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Βόλο.
Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης είχε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου σε υψηλή ένταση, καθώς και παιχνίδια κατοχής με εστίες.