ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Με την Κηφισιά όταν τελειώσει η αποχή των διαιτητών

Ούτε ένα βήμα πίσω δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι διαιτητές, που συνεχίζουν την αποχή τους από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σούπερ Λίγκα και έχουν ήδη ενημερώσει πως δεν πρόκειται να αποδεχθούν κανέναν ορισμό για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για το επόμενο.

Ωστόσο, και αυτό που έγινε χθες γνωστό είναι πως όποτε και αν ανάψει και πάλι το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά όπως ήταν και το κανονικό πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη διευκρίνιση δόθηκε με βάση όσα ξεκάθαρα αναφέρονται στον ΚΑΠ. Το πρωτάθλημα μετά από αναβολή της αγωνιστικής ξεκινά και πάλι με την αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί, επομένως η ομάδα του Στάικου θα συνεχίσει να προετοιμάζεται έχοντας ως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το παιχνίδι εκτός έδρας με την αθηναϊκή ομάδα που θα είναι και το πρώτο του β’ γύρου.

Αναφορικά με το πότε μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει, εκτιμάται όμως, ότι η αποχή των διαιτητών θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας και πως οι αναμετρήσεις θα γίνουν αμέσως μετά, με το πρόγραμμα όμως των υπόλοιπων αγωνιστικών να μετατίθεται υποχρεωτικά προς τα πίσω, αναζητώντας νέες ελεύθερες ημερομηνίες.

Για τον ΠΑΣ κανείς δε μπορεί να πει ότι η εξέλιξη αυτή είναι ικανοποιητική, με την έννοια πως η ομάδα είχε προετοιμαστεί τουλάχιστον ψυχολογικά για τις τρεις αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Κηφισιά και Παναιτωλικό εντός 15 ημερών και στη συνέχεια να περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Επίσης όμως η Κηφισιά απομάκρυνε τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και χθες έδωσε αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, επομένως οι Γιαννιώτες προσδοκούσαν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ενδεχομένως μία πιθανή κόπωση και την αναταραχή από την αντικατάσταση του προπονητή.

Ο τραυματισμός του Τζίμα

Από την άλλη, οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά αφού επισήμως τουλάχιστον μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε ανακοινωθεί η αναβολή της αγωνιστικής.

Το προπονητικό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αμυντική συμπεριφορά. Ξεκίνημα έγινε με ενεργοπαθητικό παιχνίδι οκτώ εναντίον έξι, για να ακολουθήσει παιχνίδι δέκα εναντίον οκτώ, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τελικό παιχνίδι.

Κανονικά συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση ο Αλ. Λώλης, αλλά ο ΠΑΣ θα μετρήσει στο εξής μία ακόμη απουσία, αυτή τη φορά του Παν. Τζίμα που διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει για ένα 20ήμερο.