ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Επιτυχίες αθλητών του και στον αγώνα Lefkas Trail Run

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και την αστείρευτη διάθεση αθλητών, διοργανωτών και εθελοντών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας Ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run με διαδρομές 23χλμ, 13χλ, 5χλμ καθώς και τον παιδικό αγώνα 600μ.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας με συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο Φίλανδρο τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα 600 δρομείς πήραν εκκίνηση και στις 4 διαδρομές του αγώνα μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων ήταν αισθητή στον αγώνα συμμετέχοντας με 30 δρομείς και οι πολύ καλές επιδόσεις των μελών μας επέφεραν όπως είναι φυσικό και διακρίσεις αντίστοιχα και σ αυτόν τον αγώνα.

Οι διακριθέντες ανά αγώνα είναι οι:

21χλμ:

Η Δήμητρα Τζαλοκώστα κατέλαβε την 6η θέση γενικής κατηγορίας και την 1η θέση γενικής γυναικών με επίδοση 2.33.48.

13χλμ:

Στη διαδρομή των 13 χλμ ο Νάτσιας Ηλίας κατέλαβε την 1η θέση γενικής κατηγορίας με επίδοση 1.19.12. Την 3η θέση γενικής κατηγορίας στην κατέλαβε ο Γκόγκος Γιώργος με επίδοση 1.30.35.

5χλμ:

Την 2η θέση γενικής κατηγορίας κατέλαβε ο Ράρρας Μιχάλης με επίδοση 00.19.44 καταρρίπτοντας το μέχρι πρότινος ρεκόρ διαδρομής.

Παιδικό αγώνα 600μ:

Πρώτος αναδειχθεί το δικό μας παιδί ο Γιώργος Παντούλας που συγκλόνισε όλους τους παρευρισκόμενος που παρακολουθούσαν την κούρσα τερματίζοντας σχεδόν μαζί με τον κατά πολύ μεγαλύτερό του αθλητή(14 ετών)

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων βραβεύτηκε για την πολυπληθέστερη συμμετοχή του αγώνα και το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ Δρομέων Ιωαννίνων Οδυσσέας Κουκέσης. Οι οργανωτές του αγώνα ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Φθινόπωρο του 2024 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.