ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ – Σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα

Το Εργαστήριο Επιχειρηματικών Οικονομικών και Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή εσπερίδα με στόχο να αποτιμήσουν από κοινού τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ηπείρου και να εκκινήσει μια συζήτηση για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 5 Απριλίου στις 17.30 με το ακόλουθο πρόγραμμα.

– Τι θα κρατήσουμε μετά την πανδημία; Αν. καθ. Γ. Γκωλέτσης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων /

Ιωάννης Δασκαλόπουλος, MBA – Διευθυντής Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

– Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Ήπειρο | Δρ.    Δ. Δημητρίου, Επιμελητήριο Ιωαννίνων

– Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Puglia – Ιταλία |C. Albertini / F. Abbrescia, Επιμελητήριο Bari

– Η επόμενη μέρα για τον τουρισμό | καθ. Δ. Μπούχαλης, Πανεπιστήμιο Bournemouth, Η.Β.

– Η επόμενη μέρα για τη νεανική επιχειρηματικότητα | Δρ. Α. Καραγιαννάκη, ACEin – Ο.Π.Α.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Young Entrepreneurs Startup School» (YESS). To έργο ΥΕSS συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τα Εθνικά Ταμεία των Χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Interreg V-A Ελλάδα Ιταλία Programme 2014 -2020”.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex , https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mf73ab84469dec76bb2459108fa20fe72 (κωδικός εισόδου 1919)  και μέσω facebook live στη σελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων https://www.facebook.com/CCIIOANNINA.GR  και στη σελίδα του έργου YESS.

Πληροφορίες: Δ. Κιτσικόπουλος (για το Παν. Ιωαννίνων) email:info@yessincubation.eu / Κ. Κυρίτσης (για το Επ. Ιωαννίνων) email: info@cci-ioannina.gr