ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ -Καλωσορίζει, δημότες και επισκέπτες στην «Έξυπνη Πόλη»

Στην πλατφόρμα «Έξυπνης Πόλης» καλωσορίζει ο Δήμος Πωγωνίου δημότες και επισκέπτες, με ανακοίνωσή του.

Ο παραμεθόριος Δήμος έχει γίνει πλέον «Smart» με τη λειτουργία σύγχρονων ψηφιακών εφαρμογών μέσω του προγράμματος «Ψηφιακές εφαρμογές για την αύξηση της αποδοτικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος», με την πλατφόρμα να αποτελεί ένα από τα παραδοτέα του προγράμματος.

Όσοι επισκεφθούν την πλατφόρμα στο https://pogoni.smartiscity.gr/ έχουν τη δυνατότητα να:

–          Να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για τις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν στο Δήμο

–          Να ενημερωθούν για την πληρότητα των κάδων

–          Να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα wifi hotspots και να πλοηγηθούν σε αυτά

–          Να πλοηγηθούν στη Γεωπύλη του Δήμου και να βρουν όλα τα διαθέσιμα δεδομένα

–          Να δουν την ενεργειακή κατανάλωση του Δήμου.

«Ο Δήμος Πωγωνίου κάνει βήματα στη σύγχρονη και τεχνολογικά εξελιγμένη εποχή. Οι καινοτόμες εφαρμογές στοχεύουν στην άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλα τα επίπεδα» σημείωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου, Κωνσταντίνος Καψάλης, προτρέποντας τους πολίτες να επισκεφθούν την πλατφόρμα.

«Η σύγχρονη εποχή και η τεχνολογική εξέλιξη προσφέρουν «εργαλεία» που  βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των δημοτών. Ο Δήμος μας κάνει ένα ακόμη βήμα σε αυτή τη κατεύθυνση με την Πλατφόρμα Έξυπνης Πόλης να αποτελεί στην ουσία μία βάση άμεση ενημέρωσής τους ενώ μέσα από τις υπόλοιπες εφαρμογές του Προγράμματος βελτιώνεται και η εξυπηρέτησή τους καθώς εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες που αφορούν στην καθημερινότητα  των πολιτών» τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στυλιανός Κουκουλάρης.