ΙΩΑΝΝΙΝΑ- Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 70χρονης, Β. Σούλη

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίστηκαν τουλάχιστον μέχρι αργά χθες το απόγευμα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 70χρονης Βιολέτας Σούλη, που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ήταν η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της στην οδό Γυν. Πίνδου στις 18.30.

Η τελευταία επαφή που είχε με συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα με τον ένα της γιο, ήταν το βράδυ της Παρασκευής, όταν απάντησε στο κινητό της τηλέφωνο και είπε, ότι βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο, χωρίς να είναι βέβαιο εάν εννοούσε στην πανεπιστημιούπολη ή στο παλιό Πανεπιστήμιο στην περιοχή της Δομπόλη.

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο, εμφανίζεται στις 23.40 της Παρασκευής σε μία ακτίνα από την περιοχή της Δροσιάς μέχρι και την περιοχή των Σεισμοπλήκτων, κάτι που ταιριάζει με δύο τουλάχιστον μαρτυρίες σε συνδυασμό και με της δική της αναφορά, ότι βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο. Υπάρχει μία μαρτυρία, ότι είδαν τη γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής στην Πανεπιστημιούπολη κοντά στο Τμήμα Φυσικής και μία δεύτερη μαρτυρία, ότι κινούνταν προς τη μονή Δουρούτης.

Και αυτές οι μαρτυρίες όπως και άλλες που αναφέρουν, ότι την είδαν την Κυριακή το πρωί και απόγευμα αντίστοιχα στην περιοχή κοντά στο ΚΕΠΑΒΙ, ελέγχονται για την αξιοπιστία τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, καθώς δεν έχουν διασταυρωθεί με κάποιο βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την ΕΜΑΚ και την ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, στους χώρους του παλιού Πανεπιστημίου στη Δομπόλη και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα.

Η οικογένεια της 70χρονης απευθύνει έκκληση στους πολίτες των Ιωαννίνων και όχι μόνο, να ειδοποιήσουν τις αρχές ή τους ίδιους αν εντοπίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο, ενώ εκτός από το βίντεο, έχουν δώσει στη δημοσιότητα κα πολλές πρόσφατες φωτογραφίες της, η μία εκ των οποίων είναι με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα και ώρα της εξαφάνισης.