ΟΚΠΑΠΑ – Στόχος η ποιοτικότερη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Δημήτρης Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής, Φωτεινή Θάνου, επισκέφθηκαν την Τρίτη, τον 1ο, τον 3ο και τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών.

Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό, την ενημέρωση του κ. Πάνου για τη λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, την επίβλεψη των εργασιών στους Σταθμούς, μέσω του προγράμματος που εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, καθώς και να συζητήσει με το προσωπικό για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Πάνου δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το συγκεκριμένο πρόγραμμά να καλύψει τις ανάγκες των Σταθμών, ώστε η ανακαίνιση αυτών στις κτηριακές υποδομές τους (στέγες, αλλαγές κουφωμάτων κ.α) να εξασφαλίσουν την ποιοτικότερη λειτουργία τους.

Τόνισε ταυτόχρονα ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς είναι πολύ σημαντικό οι εργαζόμενοι μας να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τα φιλοξενούμενα βρέφη και νήπια που εμπιστεύονται τις δημόσιες δομές.