ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ Το Σάββατο η «Επιστροφή στο χωριό» από την «Σύνθεση»

Την μεγάλη περυσινή επιτυχία «Επιστροφή στο χωριό», παρουσιάζει (για 2η φορά στο θέατρο Φρόντζου) η «Σύνθεση», αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 21:15.

Την ξέφρενη κωμωδία συνθέτουν γραφικοί ήρωες με απίθανες ατάκες σε σπαρταριστές καταστάσεις.

Οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται  αβίαστο και αστείρευτο γέλιο. Πολιτικές αντιπαραθέσεις, θαμμένες λίρες, κουτσομπολιά, διαμάχες νύφης-πεθεράς και ένα πτώμα που εξαφανίστηκε με 4.000.000 ευρώ δημιουργούν ένα κωμικό κομφούζιο άνευ προηγουμένου. Το κερασάκι στην τούρτα, ένας βραδείας καύσεως αστυνόμος που προσπαθεί να λύσει σε τρεις υποθέσεις ταυτόχρονα.

«Η Επιστροφή στο χωριό» διαδραματίζεται σε ένα ορεινό χωριό της Ηπείρου. Κεντρικά πρόσωπα του έργου μια παμπόνηρη μοιρολογίστρα, που θέλετε δεν θέλετε θα σας πεθάνει από τα γέλια. Στο ίδιο σπίτι ο κατάκοιτος γέρος σύζυγος της. Αν και η πολιτική και ο εμφύλιος τους έκαναν ότι μπορούσαν για να τους χωρίσουν, η ζωή τους ένωσε και τους υποχρέωσε να υποστούν ο ένας τον άλλον με ξεκαρδιστικές συνέπειες. Μαζί τους: τα δύο τους παιδιά που αναγκάζονται να επιστρέψουν από την Αθήνα, η κουτσομπόλα και ο αστυνόμος του χωριού, η αντίπαλη μοιρολογίστρα και μια ξινή εβραία νύφη.

Η πέννα του Ηπειρώτη συγγραφέα Κωνσταντίνου Σταύρου, ιδιαίτερα καυστική και κωμική, καταπιάνεται με θέματα που αφορούν την ελληνική καθημερινότητα από την αστεία τους πλευρά χωρίς όμως να παραγνωρίζεται η κοινωνική τους διάσταση και σημασία.

«Η Επιστροφή στο χωριό», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου, αποτελεί την 5η παραγωγή της «Σύνθεση» στα τρία χρόνια παρουσίας της στα θεατρικά πράγματα της πόλης και σίγουρα την πιο αστεία. Το έργο είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, διαρκεί μία ώρα & σαράντα λεπτά περίπου, ενώ σ’ αυτό συμμετέχουν συνολικά οκτώ ηθοποιοί.

Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται, στην τιμή των 6,00 ευρώ στα παρακάτω σημεία: Βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης», Πυρσινέλλα 11 – τηλ.2651034911, Ξενοδοχείο «Ερμής», Σίνα 2 – τηλ. 2651070798. Τιμή εισιτήριων στο ταμείο: 8 ευρώ. Μειωμένο: 6 ευρώ (ΑμεΑ, Άνεργοι, Φοιτητές και άνω των 65). Παιδικό: 3 ευρώ (μέχρι 12 ετών).