ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ – Απαντήσεις για τις μετακινήσεις των εργαζομένων του ΠΓΝΙ

Απαντήσεις για το θέμα που έθεσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Γιώργος Φλούδας, για μείωση της τιμής της μηνιαίας κάρτας για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, έδωσε την Πέμπτη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στέφανος Μουστακλής.
Ο κ. Μουστακλής εξήγησε ότι από την πλευρά τους έκαναν την καλύτερη δυνατή προσφορά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο μείωσης της τιμής της κάρτας.
«Εμείς κάναμε μια προσφορά για την κάρτα. 40 ευρώ το μήνα για την κάρτα απεριόριστων διαδρομών δεν είναι πολλά χρήματα. Μάλιστα, αυτή την προσφορά την έχουμε μόνο για αυτούς αναγνωρίζοντας το συνολικό έργο που παρέχουν. Από εκεί και έπειτα δεν έχουμε άλλο περιθώριο και θα πρέπει να απευθύνουν σχετικό αίτημα στο δήμο και την περιφέρεια», είπε ο κ. Μουστακλής.
Αναφορικά με τον αριθμό των δρομολογίων ειδικά το σαββατοκύριακο, ξεκαθάρισε ότι ο αριθμός μειώνεται το σαββατοκύριακο αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσεται η εξυπηρέτηση των εργαζομένων καθώς ουσιαστικά τα δρομολόγια είναι ρυθμισμένα σύμφωνα με την αλλαγή βάρδιας «είναι λογικό να έχουμε μείωση των δρομολογίων το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, τα δρομολόγια που έχουμε ικανοποιούν τις απαιτήσεις τόσο των επιβατών όσο και των εργαζόμενων», είπε.